Müşteri Yorumları

Okan GÜNAY, 2012-10-03 tarihinde demişki

Müşterilerimiz Otel Casa Villa için yaptığı yorumları dikkate alın. Otel Casa Villa’nın profesyonel hizmet anlayışından sizde yararlanın. Sizde Otel Casa Villa müşterisiyseniz, bizden almış olduğunuz hizmet hakkında memnuniyetinizi değerli ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

Zeynep Onay, 2012-10-07 tarihinde demişki

Sahiplerinin güleryüzlülüğü,otelin temizliği, ferahlığı ve modernliği gerçekten takdir edilesi.Kahvaltıda sundukları herşey tamamen doğal ve lezzetli.Kesinlikle tekrar geleceğiz..

Mahmut GÜL, 2012-11-23 tarihinde demişki

Acabalarla gittiğimiz casa villa\'da düşüncemiz Birgül Hanım\'ı otelin kapısında bizi karşılamak için beklerken gördüğümüzde olumluya dönüşmeye başladı ve her geçen an bu olumulu düşüncelerimiz artarak devam etti. Dönüş saatinde pik yapan bu olumlu düşüncelerimizi sizinle paylaşmak ve her zaman casa villa demek istiyoruz... Teşekkürler Birgül Hanım, teşekkürler komşularımız ve teşekkürler CASA VİLLA...

rose parker, 2013-07-21 tarihinde demişki

thank you so much again for your hospitality. we had a lovely stay. ıt was one of our favourite hotels... and what a great breakfast! we\'re settling into winter and sorting out our photos... best wishes.

Güliz - Erdem ÇETİNKAYA, 2013-08-13 tarihinde demişki

2013- Temmuz ayında 2 çocuğumuzla birlikte gerçekleştirdiğimiz Çanakkale gezimiz esnasında konakladığımız Casa Villa\'dan çok etkilendik. Oldukça zevkli döşenmiş odalar, nefis kahvaltı ve Birgül Hanımın içtenliği kendimizi evimizde gibi hissettirdi. İlk fırsatta tekrar ziyaret etmeyi çok isteriz. Bu bölgeye gidecek herkesin gönül rahatlığıyla konaklayabileceği bir otel. Hiç tereddütsüz herkese tavsiye edebiliriz. Birgül Hn.\'a da buradan çok teşekkür etmek isteriz.

Sibel ve Zühtü Demir, 2013-06-27 tarihinde demişki

Gelibolu yarımadası ve Çanakkale Savaşları tarihini daha yakından tanımak ve öğrenmek için geldiğmiz otelinizde, ikiz çocuklarımızla birlikte ev sıcaklığında çok keyifli iki gün geçirdik. Ortam dizayn edilişi ve konsepti çok zevkli. İşletmecileri Birgül Hanım, Adem Bey ve ekipleri başta Zafer Bey olmak üzere, çok değerli insanlar. Ev yapımı organik ürünler içeren sabah kahvaltılarının tadı hala damağımızda. Bu tarafa gelmek isteyen herkese kesinikle hiç tereddüt etmeden kalabilecekleri ve rahat edecekleri bir yer olduğunu belirtmek istiyorum.

Angela Found, 2013-07-04 tarihinde demişki

Dear Birgal, The Mayor and Zafer (I hope the is spelling right) Thank you for a wonderful stay at Hotel Casa Villa. Your hospitality and generosity were very much appreciated. We love your Country and are sure we will come and visit you again one day. Kindest regards Angela and Stephen Found (Australia)

Melis Günal, 2013-07-10 tarihinde demişki

2013 nisan ayında kaldığımız ancak yazma fırsatı bulduğum, ailecek kalınabilecek hoş bir küçük otel. Otelin sahipleri Birgül Hanım ve Adem Bey sizi adeta evlerine konuk olmuşcasına ağırlıyorlar. İkisine de hoş sohbetleri için teşekkür ederiz. Orman manzarası eşliğinde yapılan kahvaltısı bir harika. Ailece gönül rahatlığıyla kalınabilecek bu oteli herkese tavsiye ederiz.

ıvana and oudzej, 2013-07-21 tarihinde demişki

Thank you for very plesaut stay again and the best omelette:) Thank you for the host beautiful acconodation on our actual road through eastern europe

tuna-ferhan kaya, 2013-08-20 tarihinde demişki

Sevgili Birgül hanım ve ailesi,muhteşem 5 günlük tatilimizde,ORGANİK kahvaltılarınız,tatlı ikramlarınız,sıcak sohbetlerimiz ve şık hediyeleriniz için Çanakkale\'yi Eceabat\'ı evimiz memleketimiz olmasını sağladıkları için ailem adına çok teşekkür ediyorum EJDER ailesine şükranlarımı sunuyorum Sevgilerimle Tuna Yılmaz KAYA

ROBYN BRİNKLEY, 2013-09-09 tarihinde demişki

DEAR BİRGÜL EJDER Thank you very much for your help.we enjoyed staying at your lovely hotel robyn brinkley

ali keskin, 2013-09-17 tarihinde demişki

Açıkçası otelin resimlerine baktığımda oldukça etkilenmiştim. Zira kafamda da şüphelerim yok değildi.. Acaba resimler göz boyama mı hayal kırıklığı yaşayabilir miyiz diye düşünmekteydim. Ta ki oteli bulup adımımızı içeri atana kadar. Evet resimler gerçeği yansıtıyordu. Müthiş bir zevkle düşünülmüş ve uygulaması yapılmış ev ortamı kıvamında harika bir yerdi. Ama iş fiziksel güzellikle kalmadı. İnanılmaz konuk severlik ve hizmet vardı. Kahvaltının tadı hala damağımda.. Bahçe peyzajı kesinlikle zevkle döşenmiş odaya rağmen boşverin burada kalın diyordu.. Hele otel personeli kadar sıcak kanlı ÇETO adlı Alman kurdu çok sevimliydi. Birgül hanım, eşi ve otelin çalışanlarına güzel yüzlü ve profosyonellikleri konusunda teşekkürlerimi yine buradan ifade etmek istedim. Kalabalıktan uzak, kafa dinlemek ve yine Birgül hanımın tavsiyesiyle gittiğimiz Kabatepe mevkinde bulunan Zeytin Cafenin bulunduğu neredeyse ısssız ada kıvamındaki cennet gibi tertemiz deniz kesinlikle rüya gibiydi. Tekrarını yapmayı dört gözle beklediğim harika bir zaman dilimiydi. Tekrar teşekkürler Otel Casa Villa Ailesi :)

SAM SAHBEGOVİC, 2013-09-28 tarihinde demişki

Dear famıly Ejder,Thank you accommodatıng us ın Hotel, we had a really good tıme wıth you. you made our trıp a really pleasurable one Thank you .Sam Sahbegovıc.

VİRGİLİO GİANNİ, 2013-09-28 tarihinde demişki

Gentilezza cortesia amore peril proprio lavaro ogni ospite viene dolcemente coccolato peruna piacevole soggiorno

Rosy Ganevska, 2013-10-02 tarihinde demişki

Hallo, Birgul ! I am Rossy from Bulgaria. We stayed in your hotel for 2 nights and we want to thank you again for your warm hospitality. Casa Villa is a great hotel, first class accommodation and food! We will recommend it to some other people. Can we write some positive comments on your website? We hope to come again next year. We send you in the attachment 3 photos. I hope Zi can help you to read and understand my e-mail. I will go on studying Turkish and we can talk to each other better and easier next time. O.K.? See the photos! My grand daughters Victoria ( on the left ) and Eva ( on the right ). We hope to hear from you! Greetings to your husband and Zi! Regards, Rossy and Sjoerd Oppewal

Jocelyne & Yves CAPITAINE, 2013-11-01 tarihinde demişki

We are enchanted by our stay in Casa Villa, by such a warm welcome and attention given to us as if we were family members. We enjoyed so much our conversations with Zafer, Birgül and Adem. The beautiful rooms were a havoc of quietness and everything is impeccable. The breakfast is unbelievable. We\\\'ll recommend this hotel to all all French people visiting the Dardanelles and we\\\'ll keep this memory like a very special moment in our life. Thanks again to our hosts. Jocelyne and Yves

Semra&Ahmet Özler, 2014-01-13 tarihinde demişki

tesadüfen bulduğumuz bir butik otelin bu kadar güzel,temiz,sakin ve huzurlu olabileceğini hiç beklemiyorduk.Sevgili Birgül hn.ve çalışanları bizleri misafiriniz gibi ağırladığınız ve samimi davrandığınız için çok teşekkür ederiz.Çok keyifliydi.Artık bizimde Eceabat\'ta bir evimiz var:)) hissettirdiğiniz buydu.Sevgiler.....

aylin, 2014-05-04 tarihinde demişki

gerçekten mükemmel bir butik otel. okadar otelde kaldık bu kadar ilgi gördüğümü kendimi bu kadar değerli hissettiğimi hatırlamıyorum. sahibi çalışanları çok ilgili. otel çok temiz.mor odada kaldık manzarası olağan üstüydü sol tarafınızda deniz sağ tarafınızda dağlar yeşillik.çok düşünceliler biz otelden ayrılırken çok fazla yağmur yağıyordu ve arabamız olmadığı için bizi gideceğimiz yere kadar bıraktılar.çok beğendik umarım tekrar gideceğiz :))

levent tikenoğulları, 2014-05-20 tarihinde demişki

yorumlara bakarak tercih ettiğimiz Otel Casa Villa\'da beklentilerimizi fazlasıyla bulduk. temizliğin ve konforun ön planda tutulduğu otelde otel sahibesi Birgül Hanım ve çalışanların sıcak ve samimi ilgisi bizleri çok memnun etti.Açık kalplilikle belirtmeliyim ki otelin standart ölçüleri beklentilerimin üstündeydi.tekrar görüşmek dileğiyle hoşçakalın.levent-sevinç

Murat Görgün, 2014-05-27 tarihinde demişki

Gerçek anlamda kendinizi evinizde hissettiğiniz biryer . Kendinizi o kadar çok evinizde hissediyorsunuz ki çıkarken oda ücretini ödemek insana biraz garip geliyor :)Çok temiz, odaları özenle dizayn edilmiş, huzur verici. Birgül Hanım başta olmak üzere herkese çok teşekkürler. Tekrar görüşmek üzere

Mehmet Pekmezci, 2015-05-04 tarihinde demişki

01-03 Mayıs 2015 tarihlerinde iki aile konakladık. Ne kadar iyi bir seçim yaptığımızı daha içeriye adım atınca anladık. Birgül Hanım\'ın her türlü sorumuza ve sorunumuza yardımcı olmak için nasıl uğraştığını, bizlerin sadece kaldığımız yerde değil, tatilimiz sürecinde gittiğimiz her yerde rahat edebilmemiz için kılı kırk yararak tavsiyeler vermeye çalıştığını gözlerimizle gördük. Burada değeri para ile ölçülemeyecek çok şey var. Ayrılırken gerçekten de \"Keşke daha fazla vaktim olsaydı da burada kalmaya devam edebilseydim.\" diyeceğiniz bir yer. Fakat şunu söylemeliyim ki; Birgül Hanım\'ın bizi kurabiyeleri ile büyülediğine inanıyoruz. :) Kurabiye yemek ve o güzel insanları tekrar görebilmek için yolumuzun düştüğü ilk fırsatta tekrar uğrayacağız. Her şey için tüm ekibe çok ama çok teşekkür ediyoruz.

özlem dede, 2015-06-09 tarihinde demişki

herşey çok güzeldi,odaların temizliği,dizaynı,yemekleri,bahçesi hepsi süperdi.odalardaki pikeler,havlular sanki çeyiz sandıgından çıkarılmış gibi özenli idi.başta birgül hanım ve tüm casavilla ekibine teşekkürler.

Mustafa taygun, 2016-04-11 tarihinde demişki

80/4 asker arkadaşları olarak Her sene buluşma düzenliyoruz ve bu seneki yani 9nisanda gerçekleşen buluşmamızda ev sahibliği yapan casavilla otele ve çalışanlarına çok teşekkür lerimizi sunuyoruz mükemmel bir tesis süper bir ortam ve 10 numara bir çalışanları var otelin temizliğinden tutun kahvaltısına kadar mükemmel otel sahibesinin ismi aklıma gelmiyor çok özürdiliyorum çok tatlı ve güzel bir insan ilgisinde alakasından dolayı kendilerine teşekkürü borç niliyorum.ecabatta tercih edilecek en güzel otellerden biri saygılarımla

Mustafa taygun, 2016-04-11 tarihinde demişki

80/4 asker arkadaşları olarak Her sene buluşma düzenliyoruz ve bu seneki yani 9nisanda gerçekleşen buluşmamızda ev sahibliği yapan casavilla otele ve çalışanlarına çok teşekkür lerimizi sunuyoruz mükemmel bir tesis süper bir ortam ve 10 numara bir çalışanları var otelin temizliğinden tutun kahvaltısına kadar mükemmel otel sahibesinin ismi aklıma gelmiyor çok özürdiliyorum çok tatlı ve güzel bir insan ilgisinde alakasından dolayı kendilerine teşekkürü borç niliyorum.ecabatta tercih edilecek en güzel otellerden biri saygılarımla

Mustafa taygun, 2016-04-11 tarihinde demişki

80/4 asker arkadaşları olarak Her sene buluşma düzenliyoruz ve bu seneki yani 9nisanda gerçekleşen buluşmamızda ev sahibliği yapan casavilla otele ve çalışanlarına çok teşekkür lerimizi sunuyoruz mükemmel bir tesis süper bir ortam ve 10 numara bir çalışanları var otelin temizliğinden tutun kahvaltısına kadar mükemmel otel sahibesinin ismi aklıma gelmiyor çok özürdiliyorum çok tatlı ve güzel bir insan ilgisinde alakasından dolayı kendilerine teşekkürü borç niliyorum.ecabatta tercih edilecek en güzel otellerden biri saygılarımla

Fuat DEDELİ, 2016-04-19 tarihinde demişki

Teşekkürler Casa Villa... 06 Nisan 2016 da tek gece ailece konakladığımız otel son derece temiz, sessiz, huzur verici ve dinlendiriciydi. Özellikle Birgül Hanım ve ekibine her şey için teşekkürler. Tekrar yolumuz düşerse ilk ve tek tercihimiz olacaktır.

Asuman-Raşit, 2014-08-17 tarihinde demişki

Mükemmel bir butik Hotel her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülüp dizayn edilmiş.Sevgili Birgül hanım ve ekibine çok teşekkür ederiz.Çok güzel bir hafta sonu geçirdik, Kendi evimiz gibi rahat ettik.Tekrar görüşmek üzere

Semih Bayrak, 2017-09-09 tarihinde demişki

HotelCasa Villada Konakladık Hizmetleri,Personelin Gülen Yüzlülüğü,Ve Konfor Çok İyiydi Teşekkür ediyorum.

Sizde Yorumunuzu Paylaşın

  • Müşterilerimiz Otel Casa Villa için yaptığı yorumları dikkate alın.
  • Otel Casa Villa’nın profesyonel hizmet anlayışından sizde yararlanın.
  • Sizde Otel Casa Villa müşterisiyseniz, bizden almış olduğunuz hizmet hakkında memnuniyetinizi değerli ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

Çanakkale Savaşları’nda gösterilen kahramanlık mücadelesine yakından tanık olmak ve ilçemizde tatil yapmak sizin için unutulmayacak bir anı olurken, siz değerli konuklarımıza hizmet bizim içinde keyif olacaktır. Çanakkale’nin Tarihi



Fotoğraflarla Casa Villa

Mutlu Müşterilerimizden

thank you so much again for your hospitality. we had a lovely stay. ıt was one of our favourite hotels... and what a great breakfast! we're settling into winter and sorting out our photos... best wishes.

rose parker, 2013-07-21

gerçekten mükemmel bir butik otel. okadar otelde kaldık bu kadar ilgi gördüğümü kendimi bu kadar değerli hissettiğimi hatırlamıyorum. sahibi çalışanları çok ilgili. otel çok temiz.mor odada kaldık manzarası olağan üstüydü sol tarafınızda deniz sağ tarafınızda dağlar yeşillik.çok düşünceliler biz otelden ayrılırken çok fazla yağmur yağıyordu ve arabamız olmadığı için bizi gideceğimiz yere kadar bıraktılar.çok beğendik umarım tekrar gideceğiz :))

aylin, 2014-05-04